Ontdek de Parel

from4.899

Ontdek de Parel

Departure Date

Every Monday

Reisduur

14 dagen

Views

1841

Deze reis is inclusief:

Rechtstreekse vlucht retour vanuit Zaventem naar Entebbe en van Kigali
Volledig privé begeleid door een lokale gids in een 4x4 terreinwagen
5 nachten in een 3-sterrenhotel, 7 nachten in een 4-sterrenhotel
Dagelijks ontbijt, lunch en diner
Volledige privébegeleiding door een gids, 2 safari's per jeep, 2 bootcruises, 1 safari te voet, 1 chimpansee trekking, 1 gorilla trekking, 1 culturele Batwa tour

In deze reis neemt u de tijd om met een lokale privégids de Parel van Afrika in 2 weken te ontdekken.

De fantastische Murchison waterval, 3 safari’s op zoek naar de boomklimmende leeuwen, olifanten, giraffen, buffels, …

Ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en beleef als absolute hoogtepunt de trektochten naar de chimpansees en de indrukwekkende gorilla’s.

Deze privéreis geeft u de mogelijkheid om eender waar en wanneer even halt te houden en prachtige foto’s te nemen terwijl de gids alle mogelijke info verstrekt.

Al zijn de afstanden behoorlijk lang, toch is deze reis niet overvol!

U overnacht enkele nachten ter plaatse om te kunnen genieten van alle natuurpracht!

Deze luxe rondreis is een voorbeeld. Net als alle reizen naar Oeganda op de site zijn ze 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.
  • Up-of downgrade van de accommodaties
  • Toch zelf rijden i.p.v. een privégids?
  • Verschillende optionele activiteiten
  • Aantal dagen ter plaatse kan verminderen of vermeerderen
  • ALLES is aanpasbaar !

Dagverloop

Dag 1

Vlucht Zaventem - Entebbe

Vandaag vertrekt u 's morgens in Zaventem en 's avonds komt u in het warme Entebbe aan. De gids verwelkomt u en brengt u naar een gezellig hotel op max. 15' rijden van de luchthaven, vaak met een geweldig uitzicht op het meer. Maar dat is voor morgenochtend ...
Dag 2-4

Murchison Falls

De rit naar Murchison Falls is lang, maar u zal genieten van de couleur locale tijdens deze eerste rit. In het nationale park is dé grote trekpleister de machtige waterval, maar gedurende uw verblijf kan u ook genieten van een boottocht, een safari per jeep en een wandelsafari.
Dag 5-6

Chimpansees

Het Kibale National Park is vooral gekend voor zijn primaten, met als hoogtepunt de chimpansees. Deze toch redelijk vermoeiende trektocht gaat door het woud met als ultiem doel het van dichtbij volgen van een familie chimpansees. Maar tijdens de tocht kan je genieten van de oerwoudgeluiden, de vele prachtige vogels en de kleine weetjes van de gidsen.
Dag 7-8

Safari

Het Queen Elizabeth Park is het grootste safari reservaat in Oeganda. Zoek naar de befaamde boomklimmende leeuwen en vele andere zoogdieren. Maar het hoogtepunt vind ik toch de rustgevende boottocht op het Kazinga-kanaal met bijna elke minuut een andere prachtige ervaring. Olifanten drinkend van de rivier, aapjes die een krokodil pesten, zingende kinderen aan de oever, geeuwende nijlpaarden, indrukwekkende watervogels, ...
Dag 9-11

Gorilla's

Ongetwijfeld hét hoogtepunt van uw reis: de machtige gorilla's ! Tot op de dag van vandaag heb ik kippenvel als ik terugdenk aan de gigantische primaten die 5 meter verder bomen uitrukken. Buiten deze ervaring die u nooit meer vergeet, is de natuur prachtig en ook de culturele Batwa-tour is er eentje om met weemoed aan terug te denken.
Dag 12-13

Kigali

Over kippenvel gesproken, in Kigali kan u naar het genocide museum om over onze eigen vaderlandse geschiedenis te leren. Jammer genoeg komt deze zwarte pagina niet in onze scholen aan bod. Nadien kan je nog de grootstad in Rwanda bezoeken en het drukke lokale leven proeven.
Dag 14

Vlucht Kigali - Zaventem

Iets voor middernacht op dag 13 vertrekt u uit Afrika om in de vroege ochtend in Zaventem aan te komen en het zwarte continent reeds te missen. Geen nood, u kan altijd nog terugkomen, of een bezoekje brengen aan Zuid-Afrika !

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Ontdek de Parel 4899 0 0 Every Monday 14 dagen

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is
Fredric Switser

Fredric Switser

Zaakvoerder

Phone

+32 (0)486 80 18 21

Email

info@oegandareizen.be