Gorilla - Chimp Safari

from3.390

Gorilla - Chimp Safari

Departure Date

Every Monday

Reisduur

7 dagen

Views

1570

Deze reis is inclusief:

Rechtstreekse vlucht heen op Entebbe en terug vanuit Kigali
Individuele chauffeur in een 4x4 terreinwagen
1 overnachting in een 3 sterrenhotel, 5 overnachtingen in een 4 sterrenhotel
Dagelijks ontbijt, lunch en diner
individuele chauffeur/gids voor de gehele reis, 1 safari per jeep, 1 boottocht op het Kazingakanaal, gorilla trekking in Bwindi, chimpanseetrekking in Kibale

Deze korte, individueel begeleide trip in Oeganda zal u zeker niet vergeten.

Hét hoogtepunt is de trekking naar de gorilla’s in het Bwindi Impenetrable Forest, maar de schoonheid van de ritten zullen u verbazen.

De ontzettend mooie en diverse natuur, de vriendelijke lokale bevolking en de spannende safari’s zijn de kersen op de al rijk gevulde taart.

Deze luxe rondreis is een voorbeeld. Net als alle reizen naar Oeganda op de site zijn ze 100% aanpasbaar aan uw voorkeuren en wensen zodat niets volledig vastligt.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.
  • downgrade van de 4 sterren hotels naar 3 sterren
  • upgrade van de 3 en 4 sterrenhotels naar 4 en 5 sterren
  • weglaten of toevoegen van bepaalde excursies
  • verlenging van verblijf in Oeganda voor een Big-5 safari

Dagverloop

Dag 1

Vlucht Zaventem - Entebbe

Vandaag vertrekt u 's morgens in Zaventem en 's avonds komt u in het warme Entebbe aan. De gids verwelkomt u en brengt u naar een gezellig hotel op max. 15' rijden van de luchthaven, vaak met een geweldig uitzicht op het meer. Maar dat is voor morgenochtend ...
Dag 2-3

Chimpansees

Het Kibale National Park is vooral gekend voor zijn primaten, met als hoogtepunt de chimpansees. Deze toch redelijk vermoeiende trektocht gaat door het woud met als ultiem doel het van dichtbij volgen van een familie chimpansees. Maar tijdens de tocht kan je genieten van de oerwoudgeluiden, de vele prachtige vogels en de kleine weetjes van de gidsen.
Dag 4

Safari en boottocht

Het Queen Elizabeth Park is het grootste safari reservaat in Oeganda. Zoek naar de befaamde boomklimmende leeuwen en vele andere zoogdieren. Maar het hoogtepunt vind ik toch de rustgevende boottocht op het Kazinga-kanaal met bijna elke minuut een andere prachtige ervaring. Olifanten drinkend van de rivier, aapjes die een krokodil pesten, zingende kinderen aan de oever, geeuwende nijlpaarden, indrukwekkende watervogels, ...
Dag 5-7

Gorilla's in Bwindi

Ongetwijfeld hét hoogtepunt van uw reis: de machtige gorilla's ! Tot op de dag van vandaag heb ik kippenvel als ik terugdenk aan de gigantische primaten die 5 meter verder bomen uitrukken. Buiten deze ervaring die u nooit meer vergeet, is de natuur prachtig en ook de culturele Batwa-tour is er eentje om met weemoed aan terug te denken.
Dag 8

Vlucht Kigali - Zaventem

Na een blitzbezoek aan Kigali of het genocidemuseum, vertrekt u iets voor middernacht op dag 7 uit Afrika om in de vroege ochtend in Zaventem aan te komen en het zwarte continent reeds te missen. Geen nood, u kan altijd nog terugkomen, of een bezoekje brengen aan Zuid-Afrika !

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Gorilla - Chimp Safari 3390 0 0 Every Monday 7 dagen

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal
Total

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is
Fredric Switser

Fredric Switser

Zaakvoerder

Phone

+32 (0)486 80 18 21

Email

info@oegandareizen.be