Reizen naar Oeganda

Reizen naar Oeganda

Al deze reizen naar Oeganda dienen als voorbeeld (incl. vliegtickets), om een beter idee te krijgen van de talloze mogelijkheden in dit wel zéér diverse land. Als Oeganda specialist werken we steeds met u persoonlijk & op maat de vakantie uit, zodat u kan genieten van een droomreis die nog lang zal bijblijven. Al onze voorbeeld rondreizen naar Oeganda zijn individuele reizen of voor kleine groepen bekenden, opdat u in alle vrijheid zelf het verloop van uw vakantie kan invullen. Wij hopen dat u hier alvast even kan genieten van deze proevertjes.

4.899

14 dagen

In deze reis ontdekt u de belangrijkste hoogtepunten van Oeganda. De machtige waterval, spannende safari's, trektochten naar gorilla's en chimpansees en ontmoetingen met de lokale bevolking.
3.355

13 dagen

Een prachtige combinatie van de gorilla's in de parel van Afrika Oeganda en het trendy Kaapstad en de wijnstreek. Ideaal om te genieten in de maanden december - maart, maar ook zeer mooi in september en oktober.
3.390

7 dagen

Een korte, individueel begeleide trip naar Oeganda met als hoogtepunten de gorilla's en chimpansees. Dit met een prachtig sausje van overweldigende natuur!
6.503

20 dagen

Op deze privébegeleide 20-daagse reis door Oeganda beleeft u het allerbeste wat de Parel van Afrika te bieden heeft: gorilla's, safari, natuurpracht, ...
3.423

15 dagen

Met kinderen onder de 16 jaar kan u genieten van de overweldigende natuur, de spectaculaire safari's en de fantastische bevolking. In elke familiereis houden we rekening met het aantal te rijden kilometers en de diversiteit aan activiteiten.